Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
En de eerste junkmail is al weer binnen… | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Goh, dacht ik dat er zowaar mensen gereageerd hadden op m’n eerste blogje over m’n reïntegratieleed, blijkt het allemaal zogeheten comment spam te zijn—het blog-equivalent van junkmail.

Gelukkig voorziet Blogger haar leden van twee buitengewoon praktische functies om met die troep om te gaan: de digitale vuilnisbak en de word verification option. En van allebei heb ik intussen met veel enthousiasme gebruik gemaakt. Die laatste optie betekent wel wat meer werk voor hen die echt willen reageren, maar zo raken die bijdragen tenminste niet bedolven onder de comment spam.

Grrr. Je kunt tegenwoordig ook nergens meer je virtuele neus laten zien op Internet zonder dat je bedolven wordt onder allerlei junk. Op mijn snail-mail brievenbus prijkt al jaren een ‘Nee Nee’ sticker, en dat werkt uitstekend; waarom hebben we die stickers nog niet voor Internet? 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder