Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
And so it begins | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Vandaag ben ik dan eindelijk min of meer officieel begonnen aan m’n reïntegratie. Nog niet helemaal officieel want het UWV weet nog van niks. Hun eigen schuld, hadden ze maar uit moeten nodigen voor dat “volgende gesprek over vier weken” dat ik dus twee weken geleden gehad zou moeten hebben.

Belangrijkste doelstelling voor nu: zorgen dat het Plan van Aanpak opgesteld wordt en nog voor de Kerstdagen bij het UWV ligt. Met een beetje mazzel hebben we dan half januari de zegen van het UWV gekregen en kunnen we weer verder.

Maar goed, daar gaan we uiteraard niet op zitten wachten, we beginnen maar alvast. Vanochtend twee uur lang zitten praten en brainstormen met Johan Migchels, en m’n CV weer eens bekeken. Die gaat dus toch weer herschreven worden, in die zin dat er een basis-CV gemaakt moet worden wat vervolgens voor elke echte sollicitatie aangepast moet worden. Die ‘echte sollicitaties’ zijn sollicitaties op functies die ik echt wil, en dus niet die sollicitaties die ik alleen maar doe om te voldoen aan de sollicitatieplicht.

De komende week mag ik me gaan buigen over de taken die ik zoal uitgevoerd heb in mijn IT-carrière, zodat we dat vervolgens in een of andere applicatie in kunnen voeren waarmee uiteindelijk duidelijk moet worden welke kanten ik nog op kan. Volgende afspraak volgende week donderdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder