Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Op weg naar de eerste mijlpaal | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Vandaag hebben Johan Migchels en ik het concept van het Plan van Aanpak doorgenomen. Zag er goed uit, maar een paar vrij onbelangrijke correcties nodig.

Verder hebben we het nog gehad over m’n recente arbeidsverleden en over Datapool, een ICT-detacheringsbureau waar ik ooit voor gewerkt heb maar die nu niet meer echt op me zitten te wachten. Het plan is om Corine Broekhuis, de directeur van dat bureau, nog eens te bellen om te zien hoe ze zullen reageren als ze m’n naam horen, en te zien of ze misschien toch nog iets voor me kunnen/willen doen. Na het weekeinde moet ik Johan even terugbellen over de precieze aanpak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder