Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Het UWV ligt weer eens dwars | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Johan Migchels belde vanochtend. Het idee was eigenlijk om het Plan van Aanpak digitaal naar het UWV te sturen (dan hebben ze die alvast) en de papieren versie er achteraan te sturen. Mooi niet dus: het UWV wil dat ik de papierwinkel persoonlijk in kom leveren. En jawel, daarvoor sturen ze me nog een uitnodiging. Dat heb ik al vaker gehoord, maar tot nog toe blijkt het UWV er nogal wat moeite mee te hebben om die te versturen.

Ideaal zou zijn als die uitnodiging morgen in de bus zou liggen en ik nog voor de Kerstdagen op zou moeten komen draven. Maar het UWV kennende zal dat wel weer niet lukken. Persoonlijk gok ik op een afspraak ergens half januari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder