Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Goede opleidingen zijn schaars | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Vandaag mocht ik Johan Migchels het droeve resultaat mededelen van de zoektocht naar opleiders en opleidingen. Opleiders genoeg, daar ligt het niet aan, maar die geven vrijwel zonder uitzondering alleen maar korte cursussen, die dan als regel ook nog gericht zijn op één applicatie zoals bijvoorbeeld Dreamweaver of Photoshop.

Volledige opleidingen zijn er ook wel, maar die zitten vooral in het reguliere onderwijs en zijn dan full-time dagopleidingen van een of meerdere jaren. Sorry, maar daar hebben we geen tijd voor. Tot nog toe heb ik er maar eentje gevonden die er positief uitspringt: de korte opleiding ‘Webdesign Professional’ van Eduvision. Die is vrij compleet, duurt maar een paar maanden, zowel dag- als avondopleiding, start een aantal keren per jaar, en wordt op verschillende plaatsen in Nederland gegeven. Gezien de inhoud is de prijs van net geen € 2.500 (ex. BTW) ook alleszins redelijk, en bovendien ook nog eens binnen het budget.

De LOI heeft dan nog een cursus ‘User Interface en Webdesign’, wat volgens hun website een “korte cursus webdesign voor gevorderden is”, maar gezien de lage prijs (bijna € 400) of beter gezegd het prijsverschil, zal die opleiding te beperkt zijn. Maar goed, het UWV wil drie offertes zien, dus de eerste twee hebben we al. Nu nog eentje erbij die spectaculair duurder is dan die van Eduvision, en dan maken we een goede kans dat ik straks inderdaad de opleiding kan gaan volgen die ik hebben wil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder