Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Opleider #3 | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Het resultaat van de belronde was enigszins variabel. Van de drie bedrijven die ik gebeld heb kon er eentje niet echt een antwoord geven, de andere twee konden echter allebei Eduvision aanbevelen. Die heeft in de branche kennelijk een hele goede reputatie. De bedrijven die Johan gebeld heeft konden ook geen antwoord geven.

Inmiddels hebben we wel een mogelijke derde opleider gevonden: de ‘Eindhovense School’, voorheen Grafisch Lyceum Eindhoven. Die hebben een onderdeel dat ze ‘Media Instituut Eindhoven’ noemen, en die geven een korte opleiding webdesign. Duurt circa 6 maanden, kost € 4.850, alleen de startdatum is nog onbekend.

2 Responses to Opleider #3

 • Anoniem says:

  Beste Jeroen,
  Met genoegen lees ik stukken uit je log. Het enige irritante is dat ik niet zie hoe ik het hele relaas van voor-naar-achter of andersom lekker kan gaan zitten doornemen. Is daar geen knop voor ofzo? Of valt die niet duidelijker aan te geven anders? Ik mag slechts kiezen uit een aantal ‘previous posts’, maar daar ontdek ik geen systeem in TERWIJL HET MEEST LOGISCH TOCH IS OM JE ALS LEZER ZOOR ALLE GROTE EN KLEINE ERGERNISJES CHRONOLOGISCH HEEN TE WURMEN

  Denk er eens over na. Het was bedoeld als goeie tip. Groet van Leonard (opknapbeurtje@cs.com)

  • Jeroen says:

   Helaas Leonard, dat gaat niet lukken. Het beste wat je kunt doen is op de eerste pagina de links in het archief (eentje voor elke maand) af te werken. Het makkelijkste werkt dat door elke pagina in een afzonderlijk venster te openen, en per maand dan de posts te lezen. Enigszins lastig blijft dan wel dat ze in omgekeerd chronologische volgorde staan (de laatste bovenaan), maar daar kan ik helaas niks aan veranderen.

   P.S. Sorry voor de late reactie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder