Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Dit gaat nog wel even duren | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Van het UWV hoeven we duidelijk niks meer te verwachten, dus is het nu afwachten tot ze me over zo’n zes weken de WW uit en de Bijstand inschoppen. En dan maar hopen dat de Gemeente Eindhoven wat coöperatiever is ingesteld dan het UWV.

Johan Migchels gaat in de komende twee weken eens wat algemeen informeren bij de Sociale Dienst, in de tussentijd ga ik verder op jacht naar stageplaatsen. De reacties van diverse bedrijven tot nog toe variëren van “Nee” tot euh… “Nee”, hetgeen betekent dat ik de zoektocht nu zal moeten gaan verplaatsen van binnen Eindhoven naar de aangrenzende gemeenten. En daarna naar de daar weer aan grenzende gemeenten, enzovoort, desnoods tot ik de grenzen van het Koninkrijk der Nederlanden bereikt heb.

Hmm… vallen de Nederlandse Antillen staatsrechtelijk ook nog steeds binnen de grenzen van het Koninkrijk?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder