Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
WZI, of op naar de volgende afkorting | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

In een ongebruikelijke aanval van snelheid heeft het CWI m’n dossier doorgestuurd naar WZI, voluit de Dienst Werk, Zorg en Inkomen van de Gemeente Eindhoven. Vanochtend lag er een brief in de bus met de mededeling dat ik me aanstaande dinsdagochtend om 09:30 uur moet melden voor een gesprek waarin we gaan bekijken hoe ze me kunnen helpen met het vinden van werk.

Volgens de bijlage wordt dan ook meteen ter plekke een afspraak gemaakt voor de volgende dag bij het gemeentelijk reïntegratiebedrijf. En dus ben ik nu benieuwd of ze zo slim zullen zijn om m’n huidige reïntegratietraject door te laten lopen, of dat ik opnieuw moet beginnen bij hun eigen reïntegratieclub.

In een overweldigend gebrek aan inzicht hebben ze tegelijk ook Sonja uitgenodigd. Zelfde tijd, zelfde plaats, andere ambtenaar. Kennelijk hebben ze zich niet gerealiseerd dat we twee kinderen hebben en dat hier inmiddels de zomervakantie begonnen is. En bij gebrek aan een oppas zullen die twee dus mee moeten. Dat kan nog lachen worden: niets zo goed voor het inkorten van een gesprek als een paar herriemakende kinderen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder