Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
De ene ambtenaar is de andere niet | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Vandaag moesten we wederom ons gezicht laten zien bij het CWI. Een andere ambtenaar, en zowaar ging het deze keer een stuk beter. In vlot tempo werd door de aanvraag en de bewijsstukken heengelopen, en er werd niet eens gemekkerd over de heffingskorting en kinderkorting die we volgens Heleen Louvee maar als maandelijks voorschot moesten zien te krijgen. Wel bleek dat er zowaar nog een formulier ingevuld moest worden (twee eigenlijk, één voor mij en één voor Sonja), waarop we aan moesten geven of de bij het CWI bekende persoonsgegevens correct waren.

Maar voor de rest niks aan de hand. Het hele dossier gaat nu door naar de Gemeentelijke Sociale Dienst, waar iemand zich er over gaat buigen en vervolgens gaat beslissen of we wel of geen uitkering krijgen. Als die ambtenaar nog vragen heeft horen we het wel. Nu is het alleen afwachten hoe lang het gaat duren voordat we iets horen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder