Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Two down, one to go | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Aangezien ik alsmaar niks hoorde na m’n gesprek bij Pacific Island Travel besloot ik gisteren toch maar eens een mailtje die kant op te sturen. Vanochtend kwamen er maar liefst twee reacties terug: de eerste om te vertellen dat Rob Kusters op vakantie was en 14 augustus weer terug zou zijn, en twee uur later nog eentje om te vertellen dat de keuze toch niet op mij was gevallen.

Da’s dus de tweede afwijzing. Maar niet getreurd, vanmiddag heb ik alweer een sollicitatiegesprek. Op naar de volgende afwijzing…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder