Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Klachten | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Misschien niet echt gelukkig gekozen, twee berichten achter elkaar met achtereenvolgens de titels “Actieve euthanasie” en “Duitsers”. Maar zolang er niemand komt klagen…

07:15 Het is weer tijd om op te staan. En m’n bed was nou net zo lekker warm…

09:00 Vandaag een dag zonder huishoudelijke slavernij, er zijn belangrijkere dingen te doen. Ten eerste moet er nog een bezwaarschrift richting het UWV omdat ze geweigerd hebben een opleiding te betalen terwijl al was aangetoond dat die opleiding voor mij noodzakelijk is om een baan te vinden. Dat bezwaar zal ongetwijfeld niet helpen daar het gaat om een beslissing van het UWV en het bezwaarschrift behandeld wordt door datzelfde UWV. Ze zullen echt niet opeens alsnog besluiten dat een opleiding tot webdesigner toch eigenlijk wel noodzakelijk is, en alsnog met geld over de brug komen.

En dan moet er ook nog een klacht naar De Nationale Ombudsman over de buitengewoon onfrisse wijze waarop een van mijn voormalige werkgevers, de Defensie Telematica Organisatie (een onderdeel van het Ministerie van Defensie), met haar burgermedewerkers omgaat. Details kan ik nog niet geven, maar als dit hele dossier openbaar gemaakt wordt gaat de pleuris uitbreken. Ik heb op Internet al verhalen gevonden van anderen die de vuile was van Defensie buiten hingen, en daaruit blijkt dat Defensie in dergelijke gevallen de gewoonte heeft om dergelijke helden te intimideren, hen met de dood te bedreigen, en hun omgeving continu lastig te vallen.

11:00 Max is er bij gaan liggen, een teken dat hij nodig een uurtje naar bed moet.

13:10 Vervolgens wordt hij weer wakker en moet er wat eten in. Daarna is het weer tijd om te gaan spelen (voor Max, niet voor mij) en kan hij nog z’n geliefde Teletubbies kijken voordat we Tom op gaan halen.

14:30 Op pad om Tom op te gaan halen, en meteen even het bezwaarschrift voor het UWV op de post doen. De klacht voor de Nationale Ombudsman vereist echter wat meer werk, dus die zal ergens tussen nu en maandag wel een keer de deur uitgaan.

18:00 Sonja is weer thuis, vandaag aan haar de eer om te koken (vanavond Lasagnette op het menu), ik ga ondertussen weer eens geld uitgeven bij de Nettorama.

19:15 Hoe vreselijk deprimerend, op donderdagavond boodschappen doen bij de Nettorama in Eindhoven. Een winkelcentrum mag je het niet noemen, meer een hele grote hal waarvan de Nettorama het grootste deel in gebruik heeft, plus nog wat andere winkels. De Nettorama is de enige die om deze tijd van de dag nog open is, voor de rest zijn het allemaal neergelaten rolluiken. Gelukkig is het eten klaar als ik thuiskom.

20:20 Voor de kids is het tijd voor bad en bed, voor de rest van de avond is het een film (What women want) en misschien nog even spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder