Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
De herfstvakantie is weer begonnen | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

10:15 Min of meer uitgeslapen word ik wakker. Terwijl ik daarmee bezig ben hoor ik dat Sonja de voordeur opendoet. Tot mijn verbazing staat m’n schoonmoeder voor de deur. Daar wist ik dus weer eens niks van. Ik wist dat Tom vandaag naar z’n oma zou gaan bij wijze van vakantie, maar niet dat ze hem op zou komen halen. Ik had gedacht (en gehoopt) dat Sonja hem weg zou brengen.

10:30 Hoe dan ook, ik ga maar eens aan de slag met het maken van een batch aanbiedingen voor m’n eBaywinkel.

14:00 Zo, dat zit er op. Nu door naar m’n andere winkel.

19:00 Het verzamelde volk is een groot deel van de dag op pad geweest, met alleen een korte onderbreking om Max thuis af te leveren omdat die naar bed moest. Een en ander betekent echter wel dat we pas laat eten. Vanavond op het menu: lasagne en stokbrood. Sonja kookt.

20:30 Oma en Tom vertrekken, donderdagmiddag brengt ze ‘m weer terug. Wat een rust…

23:45 Nog even een probleemgeval posten op het forum van osCommerce, en dan moet ik nu toch echt naar bed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder