Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Verspilde tijd | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

08:00 Elke dag uitslapen kost me veel te veel tijd, dus heb ik de wekker gezet, die dan ook netjes op de aangegeven tijd begint te piepen.

08:30 Na een half uurtje doezelen sta ik op.

09:30 Met het ontbijt achter de kiezen zet ik m’n laptop weer aan. Aangezien het maandagochtend is staat nu eerst weer een rondje solliciteren op het programma. Sonja gaat hetzelfde doen, maar gaat daarvoor wel boven zitten.

10:30 De Dienst WZI (de Eindhovense versie van de Sociale Dienst) mag weer tevreden zijn: zojuist vier sollicitaties de deur uit gedaan, met alle vertrouwen dat ik of helemaal geen reactie krijg of afgewezen word. Tijd voor de tweede ronde koffie, en dan ga ik het assortiment in m’n eBaywinkel weer uitbreiden. Maar zo te ruiken zal ik eerst Max moeten gaan voorzien van een schone luier.

12:00 Max begint huilerig te worden en in z’n ogen te wrijven, duidelijk een teken dat het bedtijd is. Hij protesteert niet eens als ik ‘m in bed leg.

13:40 Alles komt nu tegelijk: ik ben net klaar met de dagelijkse ronde nieuwe aanbiedingen, Max wordt wakker en komt met Sonja naar beneden (die vervolgens lunch gaat maken), en dan komt er ook nog een response binnen op een van m’n sollicitaties waar ik zelf weer een antwoord op moet geven.

14:05 De lunch (een broodje bapao) is op, Max zit Teletubbies te kijken, Sonja is weer naar boven verdwenen, en ik kan weer verder met m’n andere winkel.

18:45 Sonja kookt weer. Vandaag staat er iets op het menu wat geen naam gekregen heeft maar er uitziet als couscous met prei.

19:45 En daarmee is het al weer tijd om Max in bad te gaan stoppen. Om een of andere reden heeft-ie voor en na het badderen bijzonder veel lol.

20:15 De gebruikelijke fles melk is naar binnen, en stilliggen op schoot bij Sonja doet-ie vandaag niet, dus breng ik Max maar naar bed.

20:30 Vanavond de film Timeline, over een stel archeologen die teruggaan naar de Middeleeuwen. Aangezien ik het eigenlijk veel te druk heb om TV te kijken kan het maar beter een hele goeie zijn.

22:30 Viel dat even tegen. Matig acteerwerk, en qua historische accuratesse zal Hollywood zich ook hier wel de nodige vrijheden gepermitteerd hebben. Typisch zo’n film voor als je echt niks anders te doen hebt, en zelfs dan alleen nog in gezelschap van bier en chips. De Duvel smaakte inderdaad uitstekend, de chips wat minder.

Sonja gaat naar bed, ik ga nog even wat werk verzetten tot om 23:30 uur Gordon Ramsay weer m’n TV-scherm mag gaan bevolken. Welke halvegare idioot heeft dat op die tijd gepland?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder