Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Advertentieverkoop | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

07:45 Ik word wakker doordat Tom de trap afkomt. Vrijwel tegelijkertijd meldt ook Max zich. Naar m’n gevoel moet het al na tienen zijn, maar een blik op de klok leert anders. Opstaan dan maar, en ontbijt gaan maken.

08:45 Tom liet op zich wachten, maar uiteindelijk hebben we allemaal gegeten. De kids gaan spelen, ik ga aan het werk. Als de kids me laten, tenminste, en daar ben ik nog niet van overtuigd.

09:30 Laat ik maar weer eens een machine wasgoed opzetten. Dat heb ik al meer dan een week niet gedaan, en er ligt dan ook een gigantische stapel. Uiteraard nog niet uitgesorteerd, want die enkele keer dat Sonja de vuile was inderdaad mee naar de zolder neemt en die was ‘sorteert’ komt het ‘sorteren’ neer op ‘gooi maar in een willekeurige bak’. Het zal nog een hele tijd duren voordat die hele stapel weg is, want het ophangen om te drogen wordt geplaagd door ruimtegebrek: het enige wat ik ter beschikking heb is de waslijn buiten (niet echt bruikbaar met dit weer), een douchestang over de breedte van de overloop, en een klein wasrek in de badkamer. Ik heb dan weliswaar nog een heel groot wasrek (genoeg voor vier machines was), maar dat kan ik niet meer gebruiken. Toen ik nog een werkplek op de zolderkamer had stond het ding daar (en gruwelijk in de weg) maar moest ik het laten staan; Sonja is zelfs kwaad geworden toen ik het een keer opgeborgen heb. Maar nu is die kamer Tom’s slaapkamer geworden, en mag dat wasrek er niet meer staan van Sonja. En uiteraard weet ze niet te vertellen waar het dan moet komen te staan. Ik weet het ook niet, ik weet alleen dat ik er verder geen plek voor heb.

11:00 Net gebeld door de IJssel Mediagroep uit Zutphen. Naar blijkt een van de vele advertentieverkopers waarmee ondernemers geteisterd worden. Vlotte babbel natuurlijk, maar ik ken de trucs al en heb dus niks toegezegd. In plaats daarvan gevraagd om meer informatie, waarop de jongedame me doorverwees naar hun website. Morgenochtend belt ze nog een keer. Nu eerst maar eens zien wat Googlen op hun naam oplevert.

12:00 Da’s niet misselijk: het bedrijf wordt op diverse fora genoemd, en vooral in combinatie met woorden als “oplichters” en “oplichting”. Daar wil ik als ondernemer toch echt niks mee van doen hebben. Ik heb dan weliswaar niks toegezegd, maar ik ga ze toch maar even een mailtje sturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder