Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Kort | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Over vandaag kan ik kort zijn: Tom naar school gebracht, en vervolgens de hele dag lekker door kunnen werken. Tot 15:30 uur althans, want toen kwam Sonja thuis, vroeger dan ik verwacht had. Wat later is ze Max en Tom op gaan halen, tegen 18:30 uur was ze terug en kon ik aan het eten koken beginnen. Vandaag een makkie: kant-en-klare nasi, aangevuld met satéh, en we hebben weer gegeten.

De avond was ook weinig spectaculair. Tom wilde weer eens niet naar bed, maar da’s niks bijzonders. Zelf heb ik nog een Legosetje voor ‘m in elkaar gezet, rond 21:30 uur de TV uitgezet omdat Sonja in d’r stoel lag te snurken, en vervolgens zelf nog een uurtje verder gewerkt. Waarna het alweer bedtijd was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder