Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Lichte vooruitgang | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

09:00 Traditiegetrouw ging om 07:00 uur de wekker weer af, uiteindelijk was het toch nog 08:15 uur voordat ik uit bed kwam. Nog zo slecht niet, als je bedenkt dat ik vandaag nergens naar toe hoef. Maar er is nog ruimte voor verbetering.

Opgestaan dus, brood uit de diepvries getrokken, koffiezetapparaat aangezet, en dan even naar buiten om de bijna volle vuilniszak in de grijze container te gooien en die vervolgens langs de straat te zetten. Om vervolgens weer naar binnen te gaan en te constateren dat m’n koffie beter zou smaken als ik niet alleen een filter en water in het apparaat had gedaan maar ook koffie…

Uiteindelijk is het toch allemaal goed gekomen: ontbijt is achter de kiezen, dan zal ik nu maar eens aan het werk gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder