Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Sonja plundert bankrekeningen | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Sonja is nu echt compleet gestoord worden! Ik heb op een PayPal-rekening een bedrag staan van vier cijfers voor de komma, afkomstig van m’n spaarrekening. Afgelopen zondag vertelde Sonja dat ik daar niet meer bij kon (zij echter nog wel) en dat dat ook zou blijven, aangezien het volgens haar de huishoudelijke reserves zijn (dat zijn het niet) en ik zonder toestemming daar geld vanaf zou halen.

Jawel, zelfs al zouden het huishoudelijke reserves zijn, dan nog mag ik die niet gebruiken voor het huishouden zonder toestemming van Frau Holten!

Ik heb het haar nog niet verteld, maar strikt genomen heeft ze zich met het blokkeren van mijn toegang tot mijn eigen spaargeld schuldig gemaakt aan verduistering, een misdrijf dat bestraft kan worden met een gevangenisstraf van maximaal twee jaar of een boete uit de vijfde categorie (maximaal € 45.000).

Daar bleef het echter niet bij. Eerst moet je weten dat we vier girorekeningen hebben: zij en ik hebben elk een privérekening, daarnaast hebben we twee gezamenlijke rekeningen: een voor de vaste lasten en een voor het huishoudgeld. Gisteravond heeft ze, zonder mijn medeweten en zeer zeker zonder mijn toestemming, die beide rekeningen volledig geplunderd en de saldi overgeboekt naar haar eigen privérekening. Bij elkaar een slordige duizend euro.

Het gevolg laat zich raden. Vrijwel alle vaste lasten worden betaald via automatische incasso, maar bij gebrek aan saldo kunnen die incasso-opdrachten niet worden uitgevoerd, en dus kunnen we de komende tijd flink wat betalingsherinneringen en aanmaningen tegemoet zien. Lullig voor mij omdat het allemaal op mijn naam staat en ik dus degene ben die een slechte betalingsreputatie krijgt terwijl het niet eens mijn schuld is!

Reken maar dat ik de diverse bedrijven en instanties stuk voor stuk zal doorverwijzen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder