Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Discriminatie mag in Nederland | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

In februari heb ik een klacht ingediend bij het Adviespunt Discriminatie Zuidoost Brabant vanwege de discriminatie in de sociale woningbouw bij echtscheiding. Even ter herinnering: als je vertrekt met je kinderen ben je een urgentiegeval en krijg je binnen zes maanden een andere woning, als je vertrekt zonder je kinderen word je aan je lot overgelaten. Wachttijd voor een woning: zes tot zeven jaar.

Welnu, zojuist werd ik teruggebeld door een dame van dat Adviespunt, en die beweert dat een procedure tegen dit beleid kansloos is. Volgens haar is deze rechtsongelijkheid normaal beleid bij alle woningcorporaties in Nederland en valt er daardoor niks tegen te ondernemen.

Met andere woorden: discriminatie mag zolang het maar consequent doorgevoerd wordt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder