Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Het is niet alleen maar ellende | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Gelukkig is er niet alleen maar ellende, en zijn er ook nog mensen die m’n aanwezigheid wel op prijs stellen. Gisteravond ben ik met de trein naar Boxtel gegaan waar ik had afgesproken met een van m’n Engelen voor een avondje film kijken. Niks bioscoop, gewoon lekker op de bank DVD-tje kijken, pilsje erbij (vandaar de trein in plaats van de auto), stokbroodje erbij, en m’n GSM uit. Ik blijf het een mooie uitvinding vinden, die uitknop. Beste knop op het hele apparaat.

Ja, het was bijzonder gezellig. Ik heb er van genoten. Heerlijk, zo’n avondje geen stress en geen zorgen. Dat moeten we vaker doen. De film was “I Am Legend” met Will Smith, geen onaardige film als je het oorspronkelijke verhaal niet kent, alleen het einde is nogal teleurstellend, om niet te zeggen ongeloofwaardig. Ach ja, je kunt niet alles hebben. En het gezelschap op de bank maakte het meer dan goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder