Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Nog meer papier | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

M’n advocaat had nog een formuliertje van me tegoed, dus dat heb ik vanochtend even op z’n kantoor door de brievenbus geduwd. Toen ik weer thuiskwam lag er een grote envelop op de mat, afkomstig van deurwaarderskantoor Janssen & Janssen. Dat bleek een afschrift te zijn van het verzoek tot echtscheiding. Meteen maar even een digitaal kopietje van gemaakt en doorgestuurd naar m’n advocaat.

Wat later klepperde de brievenbus en kwam er onder andere een dikke envelop van Bureau Jeugdzorg naar binnen glijden. De inhoud: een bevestiging van de afspraak op 4 juli aanstaande, een stapeltje formulieren die ingevuld moeten worden (ze hadden alle gegevens toch al?) en een paar folders. Tot zover de ellende.

Na m’n tweede rit terug naar huis om vervolgens op stap te gaan. Eerst naar Boxtel om te lunchen en bij te kletsen met Pauline, en vervolgens door naar Den Bosch om het gezelschap van Helma weer op te zoeken. Ja, het was weer heel gezellig, ook deze keer was het bijna middernacht toen ik weer richting Eindhoven vertrok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder