Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Weer alles tegelijk | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Vanmiddag kwam weer eens alles tegelijk. Goed en wel thuis werd ik gebeld door ene Pieter Verstappen van het Steunpunt Huiselijk Geweld. Kennelijk is Sonja daar geweest, ongetwijfeld weer met een of ander zielig verhaal met een zeer beperkt waarheidsgehalte, en nu wilde hij mij ook een keer spreken. Dat kan, afspraak gemaakt voor morgenmiddag. Het verbaast me alleen wel dat het nu opeens heel snel kan, terwijl ik al weken zit te wachten tot datzelfde SHG zich meldt naar aanleiding van mijn melding van huiselijk geweld bij de politie.

In de post: m’n voorlopige groene kaart (verzekering voor de auto), een brief van de Raad voor Rechtsbijstand dat mijn eigen bijdrage is vastgesteld op € 94 (dus krijg ik nog € 106 terug), en een brief van m’n advocaat. Wat blijkt: Sonja’s advocate heeft de Rechtbank verzocht uiterlijk 4 juli al uitspraak te doen in plaats van uiterlijk 9 juli, aangezien dan het hoogseizoen begint en Sonja vanaf die datum zogenaamd geen huisvesting meer zou hebben. Ze kan toch naar haar moeder? Schoolvakanties zijn dan toch net begonnen. En anders heeft ze naar eigen zeggen toch een hele hoop vrienden en kennissen in Eindhoven die allemaal staan te springen om haar te helpen? Opvangmogelijkheid genoeg zou ik zeggen.

Wel typisch. Zij moet met haar € 1.500 netto per maand (plus vakantiegeld, bonussen, allerlei toeslagen en elke paar maanden een paar honderd Euro die haar moeder haar toestopt) het huis toegewezen krijgen omdat ze zogenaamd geen huisvesting meer heeft, en dan moet ik met m’n € 800 bruto per maand maar op straat gaan wonen. En mijn recht op huisvesting dan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder