Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'zen2life'@'localhost' (using password: NO) in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /home3/zen2life/public_html/wp-content/plugins/easy-contact-forms/easy-contact-forms-database.php on line 152
Da’s nog eens bezuinigen | Planeet Jeroen
Hoogbegaafde autist overleeft in een niet-autistische wereld

Vanochtend ben ik op tijd terug naar huis gegaan; nog werk genoeg. De stapel papier die nog verwerkt moet worden is dusdanig groot dat het me de rest van de week gaat kosten om er doorheen te komen. Een aanvraag voor een uitkering duurt 6-8 weken, meteen dus maar het UWV gebeld voor een afspraak; volgende week woensdag ben ik aan de beurt.

Vanmiddag ben ik ook maar eens begonnen met het verhuizen van de webhosting voor m’n Internetdomeinen. Tot nog toe werden die gehost op een server die ik huurde voor m’n bedrijf Cyber Constructions maar dat kostte honderden euro’s per jaar. Ik ben nu overgestapt naar een privé hostingpakket bij HostGator in de VS; onbeperkte opslagruimte, onbeperkt aantal domeinen, en nog geen honderd dollar per jaar. In eerste instantie was de keus trouwens niet op HostGator gevallen maar op DreamHost, maar bij die laatste had ik een creditcard nodig. En dankzij het idiote beleid van International Card Services (die onder andere de ANWB Visa Card uitgeeft) heb ik imiddels geen creditcard meer. Het beleid bij ICS: als je de mogelijkheid tot gespreid betalen niet nodig hebt kun je ‘m krijgen, als je ‘m aanvraagt op het moment dat je ‘m het hardste nodig hebt krijg je ‘m niet maar wordt je creditcard geblokkeerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuwste column
Politie Eindhoven weigert lastige vragen te beantwoorden
Dat het Openbaar Ministerie niet gediend is van 'lastige' vragen wisten we al. Bij de politie heerst echter dezelfde mentaliteit.
Lees verder...
Nu verkrijgbaar!
Fictie
Na de non-fictie ben ik mij nu ook gaan wijden aan het schrijven van (Engelstalige) fictie.
Lees hier verder