Vandaag was het eindelijk zover, de ex-hulp van mijn moeder die haar leeggestolen heeft moest voor de Rechter verschijnen in Dordrecht. Ik had gehoord dat er een aantal zielige personen naar de Rechtbank zouden komen om te kijken hoe of wat. Natuurlijk zijn al deze stumperts met hun grote smoel niet verschenen, jammer want de camera stond al klaar. Had ik eindelijk de 3 van Twitter kunnen vastleggen. Maar goed.

In geen velden of wegen was Asia G. te bekennen, wel haar advocaat. De zitting begon met het oplezen van de strafbare feiten. Een behoorlijke waslijst. De advocate van Asia G. vroeg aan de rechtbank om uitstel van de zaak, want zo vertelde ze: Mevrouw G. is pas bevallen en ze voelt zich nog niet sterk genoeg om deze zitting bij te kunnen wonen, ze wil het wel heel graag…

De rechter besloot na overleg met het OM aarzelend de zaak uit te stellen tot 19 maart 2012. Dan moet Mevrouw G. aanwezig zijn zo vertelde de rechter tegen de advocate van de dievegge, zo niet dan behandelen we toch deze zeer kwalijke zaak. Het zal mij benieuwen, dus is het weer afwachten nu tot 19 maart. Dezelfde tijd, weer lekker vroeg!
wordt vervolgd!

Comments are closed.