Het is alweer een poosje geleden dat ik op mijn blog was. En ook dat ik mijn fanclub van informatie voorzien heb, maar ik heb het ook zo wezenloos druk gehad. Mijn zoon is in Nederland, dat was al bekend en ook dat hij op mijn verjaardag as donderdag hier is. Dat is het mooiste cadeau wat ik me kan wensen. Samen mijn verjaardag vieren met de mensen waar ik het meest van hou. Dan komt natuurlijk mijn hartsvriendin met haar man gezellig hierheen, kortom het wordt een bere gezellige dag.

Natuurlijk geniet ik van mijn cluppie, ze doen het toch maar hartstikke goed! Blijkt nu dat Been ook al uitgekotst wordt bij Genk, kan het me helemaal voorstellen, dat zag je al aan de resultaten toen hij nog bij Feyenoord zat.

Dan Twitter, ik twitter best wel veel maar op dit moment wordt me dit onmogelijk gemaakt door een malloot uit Geleen. Ik bedoel dan : deze kansloze stumperT spamt iedereen helemaal dol. Ik lig er persoonlijk niet wakker van, vind het alleen voor de slachtoffers van deze kansloze idioot vervelend, maar begrijpen doe ik ze wel. Gelukkig heb ik nog een ander account en daar is het gezellig en dat wil ik graag zo houden.

Het is verdomd koud geweest op een gegeven moment vroor het hier in Rotterdam 18.9 graden. Zal ik eerlijk zeggen dat hoeft voor mij absoluut niet, geef mij maar de lente met een graadje of 23, heerlijk de tuin in, lekker de BBQ aansteken. Ja daar verlang ik wel naar.

Dan de ex-hulp van mijn moedertje, de dame die niet van de pinpas en van mijn moeders sieraden af kon blijven. De zaak kwam voor en voor we het wisten stonden we weer buiten. Natuurlijk was ze niet komen opdagen maar liet door haar advocaat vertellen dat ze net bevallen was en nog niet de kracht had om het proces tegen haar bij te wonen. De Rechter wilde in eerste instantie haar 1 week respijt geven maar dat vond Mw. de advocaat veel te weinig.  Na onderling overleg werd het proces bij de politierechter dan uitgesteld tot halverwege de maand Maart. Ze zal dan wel weer een andere kut smoes hebben, maar ik denk niet dat de Rechter daar genoegen mee zal nemen. We zullen zien wat er gaat gebeuren.

Ik wens je een fijne zondag toe en een kleine boodschap voor die kansloze sukkel, :

gekker kun je me niet krijgen alleen maar blijer

Comments are closed.