Wat ik een tijdje geleden in de Telegraaf las deed me echt mijn kop ff goed schudden. Griekse pedo’s krijgen uitkering staat er met grote letters. Als je verder leest staat er dat deze low life gasten gelijk gesteld worden met gehandicapten, nou neem me ff niet kwalijk ik heb een hoop onzin gelezen, maar dit slaat werkelijk totaal nergens op. Een pedo gehandicapt? Nee een pedo is geslepen, een roofdier die altijd alert is om toe te slaan. De “Griekse pedo’s ” kunnen straks 35% van hun behandeling terug krijgen. Behandeling? Ik hoor het je denken. Het schijnt dat ze in Griekenland nog steeds denken dat deze “gasten”behandeld kunnen worden.

Ik kan zo een behandeling opnoemen die niet zo veel kost hoor, denk maar aan 2 stenen of zo, is goedkoop en zeer doeltreffend. Wil het best voorstellen aan de bedenker van dit “domme” voorstel. Hoe komt iemand erbij om dit voor te stellen, ik vraag het me af. TBS klinieken in Nederland zitten vol met pedo’s die van de geitenwollen sokken begeleiders volop begrip krijgen. Hun fietsje zal wel gejat zijn in hun kindertijd en toen hebben ze natuurlijk een trauma opgelopen vandaar dat ze zich vergrijpen aan kinderen. Nu snap ik het helemaal, daar moeten ze idd een vergoeding voor krijgen.

Hou op schei uit, ik denk dat 2 stenen veel effectiever werkt, nou vooruit we geven ze een heel licht roesje dan voelen ze iets minder, maar ze moeten het wel voelen, want hun slachtoffers voelen het ook en die krijgen geen roesje maar worden letterlijk gechanteerd dat ze hun mond moeten houden, anders gaat de lieve oom naar de gevangenis en dan worden papa en mama boos. Hoe meer ik er aan denk hoe beter ik het idee ga vinden. Laat dan de ouders van het slachtoffer de straf uitvoeren, zeker weten dat deze dit met alle liefde zullen doen, ik denk zelfs nog glimlachend ook.

Comments are closed.