Tjonge tjonge wat lopen er toch een malloten rond. Zo had vandaag Marthijn Uittenbogaard een heuse persconferentie, in Nieuwspoort nog wel. Hij wil en dat is slim bekeken van hem, proberen te laten zien dat hij het wel goed meent met de kleintjes…BULL want als hij de kans krijgt dan…. vul dat zelf maar in, ik krijg de woorden niet over mijn lippen. Maar aangezien ik weer volop tijd heb ben ik eens gaan spitten. Natuurlijk kwam ik op zijn Twitter terecht, want iedereen heeft twitter. Ik donderde zowat van mijn stoel af toen ik de lijst met volgers bekeek.

Ik zie mijn vriend #jvanbaardwijk, Jaapie Stokker ( de pedo die een geheim forum had gemaakt op de website van Martijn welke inmiddels verdwenen is, ik zie die moggel idioot Ricardo Huneveld, het vriendje van de vermoorde pedo Paul Schaap. Uiteraard mag de zwervende pedo niet ontbreken, Sytze van der V. Kortom een heel zooitje ongeregeld bij elkaar.

Goddank is de man uit het volgende filmpje ook gaan hemelen, net als Schaap. Hij was een vriend van Uittenbogaard, je hoort trouwens de stem van Uittenbogaard op de achtergrond. Bekijk de video als je maag er sterk genoeg voor is. VIDEO .

Trouwens de geheime emailtjes van deze smerige club staan gewoon allemaal hierrrrrr. Deze heb ik onderschept toen ik under cover op dat forum van Martijn zat en ze doorgespeeld heb naar SKS, en naar de politie.

Nu vallen de puzzelstukjes in elkaar, ik wil het niet zeggen, maar mag het wel denken toch? Het is echt *Zum Kotsen*

Comments are closed.