Lange tijd heb ik gezwegen, gezwegen over bepaalde zaken omdat ik niet wist hoe alles zou aflopen. Inmiddels is nu een goeie week verstreken en kan ik opgelucht adem halen en doorgaan met mijn leven. Het Hof in Arnhem wees resoluut de poging om een eerder vonnis wat gedaan is (14 oktober 2011) ongedaan te maken van de hand. De uitspraak is duidelijk. Zwartmakers op het internet kunnen met deze 2 arresten achter de hand zich beter 2 keer bedenken eer ze van wal steken, want mijn grens is bereikt, ik waarschuw 1 keer en gaan ze door tja dan zullen ze het zelfde lot ondergaan als mijn stalker ondergaan heeft.

Die trouwens alle kosten van het hoger beroep moet betalen aan mijn advocaat. Ooit is er tegen mij gezegd, als je iemand voor zijn daden wil laten boeten wees slim, bouw een dossier op, verzamel, bewaar, sla op en ga dan naar een advocaat. Die raad heb ik zo goed in mijn oren geknoopt dat wil je niet weten. Er zijn weer 2 dossiers in een ver gevorderd stadium van opbouw. Zoals ik al zei, mijn grens is bereikt.

De beledigingen, verdachtmakingen over mij, mijn familie zijn gewoonweg schandalig te noemen, en dan zeg ik het nog netjes. Over mijn vader die al 19 jaar dood is worden de meest smerige insinuaties door bepaalde figuren rondgestrooid. Deze kunnen rekenen op dezelfde behandeling die mijn stalker gehad heeft, nl via de officiële weg. Mijn vader kan zich niet verdedigen, maar ik kan het wel.

Wat had er gebeurd als mijn stalker gewonnen had, dat werd er aan mij gevraagd toen ik gisteren ergens op visite was. Nou ik weet zeker dat deze zijn website helemaal vol had gekalkt en zeer zeker iedereen had ingelicht. En nu is het andersom en zijn de rapen gaar. Mijn advocaat wordt lastiggevallen, en mijn spambox in mijn mail stroomt weer vol met geweldige mailtjes die alleen maar opgeslagen worden en in het dossier gepropt worden. Zoals ik al zei mijn grens is bereikt.

Ik ga genieten vandaag, het is lekker weer, mijn kind is weer in Nederland en mijn moeder is jarig vandaag, ze is 84 geworden. We maken er een waanzinnig weekend van, want er staat nog veel meer te gebeuren, zoals ik al zei Mijn grens is bereikt!

Comments are closed.