Stel er is een vermogende Oma die een hotel/resturant heeft ergens in Duizel (plaatsje N.Brabant). Oma is vermogend en dat is zachtjes uitgedrukt. Nu wil het geval dat een kleinzoon, ik zal zijn naam nog niet noemen, regelmatig bij Oma komt onder het mom van even kijken hoe het met Oma gaat, maar gelijk een aantal creditcards/pinpassen meeneemt om aan zijn gokverslaving toe te geven, dat ongeveer 8 jaar lang! Een slordige 170.000 heeft hij er door gejaagd. Ook de juwelen van Oma waren niet echt veilig voor deze gokverslaafde.

Er zijn er ook genoeg verdwenen. Oma wordt ziek en komt te overlijden. Het hotel/resturant is nagelaten aan Oma’s kinderen, logisch. Deze kwamen achter de praktijken van de kleinzoon en waren zachtjes uitgedrukt woest. Het hotel/resturant werd geveild en daar zelfs kwam hij opdagen om te kijken wat het op zou leveren. Het gevolg was een vechtpartij, leuk hoor rollenbollen op de veiling van Oma’s hotel/resturant. Alles is met verlies verkocht, de meubelen zijn geveild. Men kwam er ook achter dat hij een enorme gokschuld heeft, vandaar zijn lange vingers natuurlijk.

Nu wil het geval dat dit persoon mij al een tijdje aan het narren is. Met narren bedoel ik treiteren. Nu begrijp ik waarom hij mijn moedertje van 84 jaar met een bezoek wide vereren, hij heeft geld nodig om aan zijn gokverslaving te werken.

Ik ben mijn vriend Leon nog steeds erg dankbaar dat hij op de server van SKS het volgende pdf bestand gezet heeft. Hier komt nl door hem zelf verteld zijn levensverhaal naar boven. Het zal je niet verbazen dat hij de rollen heeft omgedraaid heeft, hij was slachtoffer van huiselijk geweld, hij besloot te gaan scheiden, terwijl zijn vrouw (inmiddels ex) ondergedoken zit omdat ze meer slaag dan eten kreeg. Ze zal wel achter zijn gokverslaving en diefstal van juwelen en pinpassen/creditcards gekomen zijn.

Hij is gewoon een ordinaire dief die zelfs niet van het geld en juwelen van zijn Oma af kon blijven. Het is echt geen sprookje, het is de keiharde waarheid van een narcist. Hoe ik dit weet? Dat is niet zo moeilijk hoor, zijn familie heeft een bloedhekel aan hem (hoe kan het he?) en geven me graag alle informatie die ik hebben wil en er komt nog meer, er is nog veel meer viezigheid naar boven gekomen, maar dat bewaar ik nog even 😉

UPDATE
UPDATE 1 Via via vernam ik dat het persoon die zijn Oma op schandalige wijze bestolen heeft aangifte tegen me gedaan heeft. Nu moet u dit persoon niet met een korrel zout, maar met een pak zout nemen. Hij is namelijk niet in zijn eerste leugen gebarsten. Ik kan niet wachten op een verhoor, heb nl alles van dit persoon bewaard en uiteraard op een usb stik gezet. Maar jeroentje kennende is dit weer een broodje gebakken lucht

Comments are closed.