Soms vraag ik me af: ‘Wat is dit voor een KLOTE land aan het worden?’
Had Pim Fortuyn dan toch gelijk?
Er wordt een megamoskee gebouwd in Amsterdam; leuk voor die mensen,maar van welk geld wordt dit gedaan? Waarom moeten kinderkankerpatiëntjes hulp vragen aan Frans Bauer om Nederlanders op te roepen om stenen te kopen? Waarom wordt dat niet door de staat betaald? Is een moskee echt nodig?
Waarom worden gevangenissen gesloten en mogen criminelen straks lekker thuis zitten met een enkelbandje om?
Waarom moeten ouden van dagen hun zorgvuldig gespaarde centjes inleveren?
Waarom moeten gepensioneerden geld inleveren? Die hebben zo lang uitgekeken naar hun oude dag; ‘Eindelijk genieten, na ruim 40 jaar werken!’ maar nee hoor… menig ‘oudje’ moet een bijbaan nemen, i.p.v. een stoel op een cruiseschip…
Waarom verliezen scholen het ‘rugzakje’? De kinderen van nu zijn onze toekomst! Die gaan ons straks hopelijk verzorgen, bedienen, helpen, service verlenen, huizen voor ons bouwen, ons verplegen, beter maken, opereren… maar als ze daar geen kans voor krijgen… Investeren in de jeugd is investeren in de toekomst van het land.
Waarom wordt er gekort op zorg? Gaan de medicijnkosten en premies omhoog? Waarom worden lonen bevroren? Waarom wordt er geld gegeven aan andere landen terwijl Nederland het geld zelf hard nodig heeft? Wilt de regering dan zo graag ‘aardig’ zijn voor andere landen? Of zitten er een stelletje randdebielen daar in Den Haag?

Laatst zei iemand tegen me:’Ja, maar we hebben er zelf allemaal voor gekozen; wij hebben deze regering gekozen.’ Inderdaad maarrrrrrr, toen kregen we mooie beloften te horen, toen dachten we dat we een goede regering kozen. Achteraf zijn het allemaal leugens geweest; alleen maar om kiezers te winnen… We zijn allemaal voorgelogen, worden kaal geplukt, laten pedo’s vrij rond lopen, mogen mensen in groepjes iemand doodschoppen; want degene die ‘de fatale schop’ heeft gegeven is toch niet meer te achterhalen, laten we ons bekeuren (340 euro!!!!) als je, als man zijnde naar een mooie vrouw wil toeteren…

Wil ik eigenlijk nog wel Koningsdag vieren? Want ik vraag me onderhand af: WAT VALT ER IN GODS NAAM TE VIEREN DAN????

Bron: FB

Comments are closed.