Heb je dat ook wel eens dat als je in een voor jou vreemde stad loopt dat je precies de weg weet? Of je denkt ik ben hier eerder geweest? Ik dus wel, soms voel ik dingen van te voren aankomen, zoals jaren geleden ik droomde dat mijn man zijn been ernstig zou blesseren op het voetbalveld, mijn man was qua type voetballer een beetje als Immers, er vol ingaan. Toen ik hem de volgende morgen mijn droom vertelde lachte hij me uit en zei nog er gebeurd niets wijffie, ik ben toch veel sneller. De wedstrijd, hij speelde in het 3de elftal was ruim een uur bezig, en ik zat met kloppend hart en een angstig voorgevoel op de tribune te kijken. Ineens uit het niets een schreeuw en daar lag mijn man op de grond, hij keek naar mijn richting en riep: jij moet je rot droom!! Later bleek na onderzoek in het ziekenhuis dat zijn achillespees was afgescheurd op een heel klein stukje na, dus maanden in het gips… Sinds die tijd neem hij het aan als ik weer zoiets heb.

Tegenwoordig steeds vaker, ik weet niet hoe ik het moet verklaren maar ben er heilig van overtuigd dat er meer bestaat tussen hemel en aarde. Nu wil het geval dat ik in contact gekomen ben via Facebook met het team van HGN Ik heb de websiteeens op mijn gemak zitten bekijken vind het wel interessant als ik eerlijk moet zijn, dus heb ik gevraagd of ik een keertje mee mocht als ze weer op pad gingen.

Afgelopen week kreeg ik een telefoontje met de vraag of ik zin had om de 20ste deze maand mee te gaan naar een locatie, die ik om de bekende reden *grinnik nog maar even geheim hou geheim houd. Research gedaan naar het bewuste pand. Ik moet zeggen ik kwam heel veel tegen, bewoners uit de buurt die kinderen horen spelen/huilen roepen en ga zo maar door. Ik kwam een stuk uit de Telegraaf tegen het speelt daar al sinds 2007.

Ik heb de bewuste journalist die het geschreven heeft eens gebeld, helaas werkt hij niet meer bij de krant, maar hij kan zich er genoeg van herinneren, zo vertelde hij:

“Het is een speciaal spookhuis. Er zijn daar rare dingen gebeurd. Er is glaasje gedraaid in de kelders. Maar ook hebben heksen, zogenoemde wicca’s, er zitten knoeien, letterlijk en figuurlijk. Er hangt een enorm spanningsveld door het hele gebouw en de oude kapel voelt ook niet vriendelijk aan. Windvlagen, krachtvelden, alles loopt er langs je heen. Het terrein is vervloekt! Negatieve heksen zijn daar aan het rommelen geweest”, 
Hij gaat verder:

Tijdens de vele speurtochten door de ruïne voelde de exorcist de verschrikkelijkste dingen, naar eigen zeggen. “Met name de kelders voelen heftig aan. Er staat ook niet voor niets ‘Welcome to hell’. In de kapel is een satanische sekte bezig geweest met hun rituelen. Je wordt er aan alle kanten in de gaten gehouden en gevolgd waar je naar toe gaat in het gebouw”, aldus **** die vreest dat de “negatieve krachten in het klooster aan sterkte winnen”.


Toen ik hem vertelde dat ik er met het team heen zou gaan waarschuwde hij me, kijk uit Von het is daar echt niet bijzonder gezellig..Ik vroeg hem of hij als ervaringsdeskundige mee wilde gaan, het bleef even stil, waarop ik hem de vraag stelde of hij bang was? Mocht dat zo zijn dan hou ik je handje wel vast….Een schaterlach klonk door de hoorn en hij beloofde om mee te gaan.

Dus de 21ste kan ik vertellen of het werkelijk onverklaarbaar is…ik neem wel hondenkoekjes mee, want er schijnt een hele grote spookachtige hond rond te stuinen daar….

wordt vervolgd.

Comments are closed.