Een groep ouders uit het Engelse plaatsje Midlands hebben hun eigen pedojaagclub opgericht. De ouders maken nep profielen op Facebook aan en pretenderen gewillige, jonge meisjes te zijn. De groep heeft inmiddels 80 nep profielen online staan en op deze manier al zeker vier pedofielen bij de kladden gegrepen. De vaders en moeders verzamelen eerst zoveel mogelijk informatie over de pedofielen, daarna maken ze een afspraak met de viezeriken. De pedo’s verwachten een jong meisje, maar in plaats daarvan wacht een groep volwassenen met videocamera ze op.

Leven kapotmaken
De leider van de groep, Scumm Buster, laat aan Sky News weten dat hij de groep in januari dit jaar is gestart, nadat hij erachter kwam dat een vriend van hem in zijn jeugdjaren misbruikt was. “Wij weten dat we zo het leven van een pedofiel kapotmaken, maar hen maakt het ook niets uit dat ze het leven van kinderen vernietigen.
Via een woordvoerder laat de politie weten dat de acties van de pedojaagclub een mogelijk onderzoek in de weg kan zitten. “We begrijpen dat de ouders actie ondernemen, maar het kan in de rechtszaak voor problemen zorgen, waardoor de kans groter wordt dat daders vrijuit gaan.”

Er wordt dan ook aangeraden te stoppen met het jagen op pedo’s en ze aan te geven bij de Child Exploitation and Online Protection Centre.

*Waar kan ik me aanmelden *grinnik doe er graag aan mee!

Comments are closed.