De laatste dag van een veel bewogen jaar. Er is werkelijk van alles gebeurd, zo werd mijn stalker voor de 3de keer veroordeeld, dus je denkt dat je dan eindelijk rust hebt. Niets is minder waar, laten we het daar maar op houden. Dan is er ook nog een zeer irritant mannetje dat het nodig vind om vrienden van mij op Facebook lastig te vallen met allerlei gekke berichten. Dat hij zijn Oma op een schandelijke manier bestolen heeft vergeet hij voor het gemak even. Dat blijft rondspoken en we zijn eens op onderzoek uitgegaan. Wat blijkt hij wil zijn wrak auto verkopen, een gammele oude Opel Astra, tenminste dat staat op zijn Facebook Dan staat dat wrak gegarandeerd ook ergens anders. Maar eens naar Speurders gegaan en verdomd de eerste zoektocht was al bingo. En hoe dom ben je als je je postcode neerzet, dan is het adres zo eenvoudig te achterhalen, gezellig je telefoonnummer erbij dan is het helemaal eenvoudig.

Dan is er mijn dierbare vriendin, helaas is deze zeer ernstig ziek, artsen in het ziekenhuis vrezen voor haar leven. Haar longen weigeren te werken, ze kan zelf geen adem halen en ligt dus aan de beademing. Dit al bijna 5 dagen, het ging iets beter maar sinds gisteren is haar toestand weer verslechtert. Ik ben bang dat ik haar vorige week zondag voor het laatst gezien heb.

Dan hebben we afscheid moeten nemen van onze Noa een hond die zo’n indruk op ons gemaakt heeft dat zij permanent op mijn blog aanwezig is.

Er is nog veel meer gebeurd maar ik wil het hier bij laten en iedereen een hele fijne, gezellige jaarwisseling toewensen en ik hoop dat in 2013 al je dromen mogen uitkomen.

Veel liefs Vonne

animaatjes-champagne-01996

Comments are closed.